lauantai 3. marraskuuta 2007

Pyhäinmiestenpäivä

Hyvää Pyhäinmiestenpäivää kaikille,

Ensimmäisenä kiitokset Andralle kommentista, olet ensimmäinen ulkopuolinen henkilö joka sivujani on kommentoinut. :) Mukava huomata, että sivuilla käydään ainakin satunnaisesti.

Valitettavasti sivujeni anti on vielä melko olematonta, mutta toivottavasti asiaan tulee muutosta kun pääsen vähän paremmin sisälle tähän blogitus-hommaan. Mukavaa on ollut ainakin tähän saakka ja on ihanaa huomata, että siellä jossakin on muitakin samanhenkisiä käsityöihmisiä.

Nuoska-neuletakki etenee pikku hiljaa eteenpäin. Valmistan neuletakin etu- ja takakappaleet samanaikaisesti. Tästä on se hyöty, että ainoastaan olkapäiden saumat ja hihojen saumat täytyy erikseen ommella. Ja ainakin omasta mielestäni, työ valmistuu tällä tavoin joutuisammin. :)

Lapaskuukauden saldo on tällä hetkellä yksi. Etelä-Pohjanmaan lapaset valmistuivat loka-marraskuun vaihteessa. Tällä hetkellä työstän lapasia veljelleni (11 v.), hänen itse suunnittelemansa kirjoneulemallin mukaan. Tällä hetkellä toinen lapanen on puolessa välissä. Kuvia tulee heti, kun saan lapasen peukaloa vaille valmiiksi.Kuva 3 Etelä-Pohjanmaan lapaset
Ajattelin tänä jouluna hyödyntää lankavarastoni antia joululahjojen teossa. Pehmeitä paketteja on siis tulossa! Toivottavasti lahjojen saajat ilahtuvat niistä. :)
Lisäsin linkin "Kaikki Puikoissa"-blogiin, joka on todella vierailemisen arvoinen sivusto.
-Xisse-

Ei kommentteja: