tiistai 25. tammikuuta 2011

Huopatossu 4: Mix-huopanen + jämälankatossut

Viime viikko on mennyt sekä itsellä että koko perheellä hirvittävässä flunssassa...vähitellen alkaa näkyä jo valoa tunnelin päässä ja tuntuu että pahin on jo takanapäin.

Neulerintamalla on ollut hieman hiljaista viime aikoina, mutta jotain pientä sentään olen väkertänyt. Näiden piti valmistua jo viime vuoden puolella joululahjaksi, mutta koska loppuvuosi ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan (jännetuppitulehduksesta johtuen) sai lahjansaaja tossusensa vasta nyt.

Nämä menivät siskolleni, joka halusi kirjailla niihin ihan omat koristelut.  Tossujen koko on naisten koko 39.  Tein näihin Novitan huopatossu-ohjeesta poiketen hivenen pidemmät varret.

Huopatossut koko 39 Novitan Mix-huopanen-langasta
Kaikista huopatossuista, jotka olen tähän mennessä tehnyt on jäänyt aina ylimääräistä lankaa pieni jämälankakerä. Yhdistin kaikista tossuista yli jääneet jämälankakerät lasten huopatossuihin. Koska kyseessä oli jämälankakerien käyttö vasen ja oikea tossu eivät ole aivan samanlaiset. Pinkkiä huopalankaa oli niin vähän, että sitä riitti vain toiseen tossuun. Kenties erilaisuudestaan johtuen nämä ovat pikku-neidin tämän hetkiset suosikkitossut.

Lasten jämälankatossut, koko 3 - 4 v.

Ei kommentteja: