torstai 2. kesäkuuta 2011

Tuliaisia Italiasta

Isosiskoni teki miehensä kanssa matkan Italiaan ja pyysin tuliaisiksi tietenkin paikallista lankaa. Matkan aikana he sitten vierailivat myös firenzeläisessä lankakaupassa, josta hankkivat tuliaisia minulle.

Eilen kyläilin lasten kanssa heillä ja kävin samalla noutamassa myös tuliaislangat. En odottanut ihan näin paljoa lankaa, joten olin todella iloisesti yllättynyt näistä kaikista. Iso kiitos isosiskolle näistä ihanuuksista! :D

Ihanan väristä villalankaa. Vaikuttaa samanlaiselta kuin huopalanka, mutta paksumpaa, täytyy kokeilla huopuuko tämä samalla tavoin. Tästä saisi ihanan värikkään kesälaukun tai tosi kivat huopatossut.

 Villa-mohair-sekoitelankaa. Tästä jotakin ihania syysasusteita.

Värjätty villavyyhti, jossa kuulemma noin 500 grammaa lankaa. Kuva ei tee oikeutta langalle. Langassa on kauniita eri ruskean sävyjä vaaleasta beigestä tummemman ruskeisiin sävyihin sekä vaaleaa taivaansinistä sävyä. Tämän käyttöä täytyy vielä miettiä.


Ja sitten vielä hauskaa efektilankaa. Mitähän näistä voisi tehdä? :D

2 kommenttia:

Siiri kirjoitti...

Ihanat lankatuliaiset! Tuo alin lanka on näin vihreän ystävälle lemppari. Jännä nähdä mitä siitä teet. :)
Alempana oleva hellemekko on tuttuakin tutumpi ompelus. Tuollaisia ompelin paljon tyttärilleni kun he olivat pieniä. Laitoin yleensä solmittavat olkanauhat, että pysyi paremmin päällä.

Krisse kirjoitti...

Kiitos Siiri mukavasta kommentistasi. Katsotaan, mitä hauskaa langoista syntyy...ideoita otetaan myös vastaan. :)

Tuohonkin hellemekkoon tuli loppujen lopuksi olkaimet ja se on jo käyttäjällään kovassa käytössä. :D Täytyy näpätä vielä kuva valmiista mekosta käyttäjänsä päällä nyt tulevana viikonloppuna juhlahulinoissa.