sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kesäillan sininen hetki

Sanotaan heinäkuulle näkemiin ja toivotetaan lämmin elokuu tervetulleeksi. Vaikka blogi on ollut hiljainen, niin kesäisiä käsitöitä on aina silloin tällöin tehty eteenpäin heinäkuun helteistä samalla nauttien.

Tässä turkoosissa kesämekossa on yhdistetty virkkausta ja puuvillatrikooneulosta. Vyötärökaitale on virkattu ruutuvirkkauksena ja yläosa rakennettu pienistä viisilehtisistä kukkasista. Takaosa ketjuvirkkausta. Edessä kolme nappia ja yläosa nyöritetty ruskealla pitsinauhalla säädyllisemmäksi.:)

Tämä päällä tuskin lähden ihmisten ilmoille, mutta kotimekkona tämä on aivan mainio ja mukavan vilpoinen helteillä. Lankana yläosassa Novitan Miami-lanka. Malli on omani.Samalla Miami-langalla virkkasin myös heinäkuun alussa pojalle hellehatun käyttäen turkoosia ja vihreää lankaa. Hatun reunassa on ryhtiä tuomassa rapuvirkkausta.


Ja sitten vielä tämä onneton UFO-tapaus, jota en halunnut lähteä purkamaan enkä heittää roskiinkaan. Aina kaikki ei vain mene niin kuin on suunniteltu. Tämä oli aikaisemmassa elämässään alunperin pikkuneidille tarkoitettu neulemekko, mutta siitä tuli aivan liian iso ja lähes valmis neulemekko ehti virua melko kauan aikaa keskeneräisten töiden pinossa - kunnes eräänä päivänä tätä käsissäni jälleen kerran pyöritellessäni päätin, etten halua heittää hukkaan tähän neuleeseen ja sen koristeluun uhraamaani aikaa ja muokkasin neulemekosta kassin, jonka vuoritin puuvillakankaalla.

Kassin kahva on neulottu yhteen olkakappaleista eikä neulemekosta jäänyt juuri mitään ylimääräistä jäljelle, joten olen tyytyväinen ettei neulos mennyt täysin hukkaan vaan sai uuden mahdollisuuden tässä muodossa.


Mukavaa elokuun alkua kaikille Lukijoilleni toivotellen!

Xisse

Ei kommentteja: