torstai 17. marraskuuta 2011

Huopainen juttu

Viime viikolla askarreltiin lasten kanssa monstereita. Näitä oli kiva puuhastella yhdessä lasten kanssa. Monsterit ostimme Sinellistä. Näissä oli hyvää se, että kappaleissa oli valmiiksi rei'ät kappaleiden käsin ompelemista varten, joten aikuisen avustuksella meidän 5v neiti osasi jo itsekin ommella monsterinkappaleet yhteen. Lisäosat liimattiin paikoilleen. Liimattavat osat ovat sikäli näissä huono puoli, että kuivuttuaankin osat irtoavat helposti lelulla leikittäessä. 
Viime viikonloppuna juhlittiin Isänpäivää. Nämä huopatossut eivät ihan ehtineet valmistua sunnuntaiksi, mutta maanantaina ne luovutettiin isukille. Lankana Novitan Huopanen, jota meni näihin noin 6 kerää. Koko: 43 - 44. Jouduin huovuttamaan tossut kahteen kertaan ensin 40 asteessa ja vielä sen jälkeen uudestaan 60 asteessa, että tossut pienenivät riittävästi.

Malli näihin huopatossuihin on mukailtu noista viime postauksen vauvantossuista. Ajattelin, että alaskäännettävät reunat olisivat kivat aikuisen huopatossuissa. Isänpäivä tarjosi mahtavan tilaisuuden testata ajatusta käytännössä. Kappaleet neuloin puikoilla nro 8.
Tällä viikolla olen neulonut iltasella Novitan Huopasesta myös ihan perinteisiä lapasia isoilla puikoilla (nro 7). Nämä tulivat käyttöön 5 v pikkuneidille. Pikkumiehelle on tulossa Novitan Huopasesta tällaiset samanlaiset, mutta lankana sininen Huopanen ja lapasen käänteeseen tulee sinisen eri sävyjä.
Hauskaa loppuviikkoa Sinulle! :)

Ei kommentteja: