sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Vauvalahja serkulle

Alunperin törmäsin tähän kauniiseen tossumalliin Neferin blogin kautta.

Noin kuukausi sitten äitini esitti toivomuksen, että neuloisin serkkuni uudelle vauvalle vauvalahjaksi vauvan tossut. Tämä tossumalli oli jäänyt selkeästi mieleeni ja halusin kokeilla niiden neulomista. Neferin blogin kautta löysin tieni Puikkojen Polut blogiin, josta löytyivät hyvät kuvalliset ohjeet näiden tossujen tekemiseen.

Vauvalahja serkun vauvalle
Nämä vauvan tossut ovat olleet tekeillä jo noin kolmisen viikkoa, mutta vasta tänä viikonloppuna ehdin rauhassa istahtaa ja neuloa nämä loppuun. Tossuihin kiinnitetyt kukat ovat oma sovellus.

Tässä käsityössä pääsin myös skräppäilemään, sillä halusin pakata tossut äidin puolesta. Hankin Sinellistä ruskean pakkauslaatikon, johon kiinnitin aiheeseen sopivan kuviopaperin ulkopuolelle. Sisäpuolelle tossujen alle rytistelin vaaleanpunaista silkkipaperia. Tarroja ja timanttijäljitelmiä kanteen sekä kantta kiertämään silkkinauha, jonka sidoin rusetille. Vauvalahja on nyt valmis annettavaksi eteenpäin - onnittelut serkulleni uuden vauvan johdosta!

Kiitokset Neferille inspiraatiosta ja kiitokset Puikkojen polut bloggaajalle hänen laatimistaan hyvistä kuvallisista ohjeista.

1 kommentti:

Zzz kirjoitti...

Näistä aineksista tulikin hieno paketillinen :).

Aah, hienoa, jos olen saanut inspiroitua ;).