lauantai 11. helmikuuta 2012

Pingviini Bimbo ja Torihattu

Kuunneltuani kolme päivää pikkuneidin marmatusta: "Äitiii...mä haluun sellaisen pingviinin kaupasta...mä haluun sen binbon (suom. Penbo). Binbooooo-oo." No, selitettyäni että Penbo jää kauppaan, koska se on hirmuisen kallis kysyin, huolisiko pikkuneiti äidin tekemän pingviinilelun.

"Osaatko sä äiti tehdä tuommoisen just samanlaisen robottipingviinin."
"En, äiti ei osaa rakentaa robotteja."
"No osaatko sä tehdä just just tuollaisen samanlaisen."
"En, en osaa, mutta voin virkata sellaisen pingviinin jonka äiti osaa tehdä."

Pitkän mietinnän ja keskustelun ja taas mietinnän jälkeen pikkuneiti vihdoin hyväksyi tarjoukseni. Ja minä huokaisin helpotuksesta - ainakin hetkeksi.

Eilen ja tänään olen siis virkannut. Kävin pikipäin hakemassa muovisilmiä turvakiinnityksellä käsityöliikkeestä. Ei tästä kotitekoisesta nyt juuri ole tuon alkuperäisen teknisen leluvempeleen haastajaksi, mutta toivon (sormet ja varpaat ristissä), että tyttö kelpuuttaa tämän (ja pingviinimarmatus loppuu tähän).

Saanen siis esitellä Pingviini Bimbo torihattuineen.(Pikkupoju ehdotti, että äiti virkkaisi pinkviinille torihatun, johon hän halusi turkkia [pörrölankaa] reunaan.) Virkkaus jatkunee vielä, koska pikkupoju haluaa myös samanlaisen - minulle oma! Voihan pinkviini sentään...

Pingviinin ohje omasta päästä. Langat jämälankoja. Täytteenä vanua ja langanloppuja.

Rauhaisaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Hieno pinkviini :). Mukavaa viikkoa.

Krisse kirjoitti...

Kiitos, näitä pikkupehmoja on mukavaa virkata. :)