sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Virvon Varvon...

...vitsasilla. Meillä jo ehti käydä pieniä velhopoikia virpomassa, toivottavasti pikkunoitia on liikkeellä tänään muuallakin. Aurinkoista Palmusunnuntaita kaikille!
Meidänkin perheen pikkunoidat suuntaavat tänään mummolaan virpomisretkelle. :)

***

Maaliskuu suorastaan mennä vilahti. Maaliskuussa bloggaus jäi osaltani vähemmälle, joten tässä jonkinlainen kooste, mitä olen tehnyt tuona aikana.

Pääsiäissukkani ovat miltei valmiit ja ehtivät näillä näkymin valmistua hyvin ensi viikonlopuksi. Näistä postaan tarkemmin, kun saan toisenkin sukan loppuun ja sukat kunnolla viimeisteltyä. Sukissa on kokeiltuna varressa ristiin neulottuja silmukoita, tekniikka on ihan mielenkiintoinen mutta ainakin itse koin että näin neulottaessa neulominen vie melkoisesti aikaa.

Pääsiäissukat tulossa.
 Kävimme siskoni kanssa lankakaupoilla ja ostin alennuksessa ollutta TeeTee:n Aurea-lankaa yhden vyyhdin, josta neuloin pikkuneidille tämän myssyn. Koristelin myssyn helmillä.
Ohje: Oma
Lanka: TeeTee:n Aurea.

Helmimyssy sivulta
Aikaisemmin mainitsin hankkineeni lankoja Fabel-projektia varten. Olen jo aloittanut neulomisen kuten kuvasta näkyy. Tämä samainen neuletyö on se, johon tarvitsen paljon noita silmukkamerkkejä.
Fabel-projektin paljastus :)
Eli tällainen mekko olisi tarkoitus saada aikaiseksi. Tämä on synttärilahjana luvattu omalle äidilleni ja yritän saada tämän valmiiksi kesään mennessä. 

Ohje: Garnstudion Drops 128-1.
Lankana: Fabel-lanka

Ei kommentteja: