sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Voihan kesä ja kuu

Josko sitä jälleen jaksaisi vähän tännekin postailla kuulumisia.

Pari viikkoa sitten sairastettu oksennustauti vei mehut tästä äipästä ja kaikista muistakin perheenjäsenistä melko tehokkaasti. Oma oloni oli kehno ja kärsin jatkuvista vatsakivuista vielä useita päiviä oksennustaudin jälkeen ja luulin tulevani uudestaan kipeäksi. Ja niinhän sitten tulinkin, mutta en suinkaan enää oksennustautiin...

...sain seuraavaksi aivan hirvittävän yliherkkyysreaktion, jonka seurauksena jouduin päivystykseen tarkkailuun. Lääkäri pelkäsi, että tilanteeni kehittyisi anafylaktiseksi shokiksi. Onneksi sain lääkettä ja se myös tepsi.

Nyt kuljetan lääkärin ohjeistuksen mukaan Epipeniä mukanani (se kenties pelastaa pahimmalta, mikäli saan yliherkkyysreaktion uudestaan) ja syön allergialääkkeitä alkuun ainakin kesän ajan. Syksyllä ovat edessä allergiatestit, jotta saadaan selville mille olen pahasti allerginen (siitepöly, hyttyset, joku ruoka-aine, näiden yhdistelmä jne.).

Onneksi nyt viikonloppuna on satanut runsaasti vettä, vaikka en vesisadekeleistä muuten juuri tykkääkään, mutta on hyvä että ne raikastavat ilmaa ja pitävät ainakin enimmän siitepölyn maassa.

Tämä on nyt ihan kuvaton blogipostaus, mutta yritän huomenna ehtiä latailla kuvia kamerasta ja postata myös tuosta Fabel-projektin edistymisestä.

Ei kommentteja: