sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Synttäriarvonta (blogi täyttää 5 vuotta)

Synttäriarvonta 1.10.-26.10.2012

Lokakuussa 26.päivä tämän blogin aloittamisesta tulee kuluneeksi 5 vuotta.  Näihin viiteen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista sekä iloa että surua - välillä blogini on viettänyt melkoista hiljaiseloa.

Blogin myötä tunnen, että olen oppinut ja kehittynyt paljon. Olen kehittynyt kirjoittajana sekä valokuvauksessa (haluan saada aikaiseksi kauniita valokuvia, joita on mukava katsella). Tullut määrätietoisemmaksi käsityöharrastuksessani.

Lisäksi olen oppinut uusia tekniikoita ja saanut hirmuisen paljon innostavia ideoita ja inspiraatiota seuraamalla muiden bloggaajien blogeja (kiitokset siitä teille) sekä lukemalla käsityökirjoja ja -lehtiä.

Tänä vuonna haluan palkita blogini lukijoita 5-vuotissynttäreiden kunniaksi. Kuten jo aikaisemmin olen kirjoittanut, otin yhteyttä Tampereella sijaitsevaan Lankamaailma Nordiaan ja kysyin haluaisivatko he lahjoittaa jotakin blogini synttäriarvontaan.

Tampereen Lankamaailma Nordia lahjoittaa:

1. Palkinto = 20 euron arvoinen lahjakortti

Lisäksi otin yhteyttä mm. käsityöaiheisia kirjoja julkaisevaan kustantamoon Kustannus-Mäkelään ja tiedustelin haluaisivatko he lahjoittaa käsityöaiheisia kirjoja palkinnoksi blogini arvontaan.

Ja Kustannus-Mäkelä Oy lahjoitti arvottavaksi seuraavat kirjat (näistä kahdesta ensimmäisestä on jo tehty kirjaesittelyt blogiini ja kahdesta viimeisestä on vielä tulossa kirjaesittelyt).

Kustannus-Mäkelä Oy lahjoittaa:

2. Palkinto = Kirja: Iloiset isoäidinneliöt (Sarah London)
2. Palkinto = Iloiset isoäidinneliöt-kirja
3. Palkinto = Kirja: Rakkaat neuleet (Martin Storey)
3.Palkinto = Rakkaat neuleet-kirja
4. Palkinto = Kirja: Lempeää neulontaa (Jane Brocket)
4.Palkinto = Lempeää neulontaa-kirja

5. Palkinto = Kirja: Ompele lempileluja (Rosalie Quinlan ja Melanie Hurlston)
5.Palkinto = Ompele lempileluja

Tässä synttäriarvonnassa ei voi valita suosikkipalkintoa vaan arvon kaikkien lukijoiden kesken 5 eri voittajaa näille viidelle eri palkinnolle (yksi palkinto/voittaja), jotta palkinnot ilahduttaisivat mahdollisimman montaa eri lukijaani.

Arvonnan säännöt

Edit: Muutetaan arvonnan sääntöjä siten, että kuka tahansa voi osallistua. Eli osallistuaksesi synttäriarvontaani sinun ei tarvitse olla lukijani. Jos sinulla ei ole omaa blogia tai kommentoit anonyyminä, voit kommentoida kahdesti ja jättää toiseen kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun helposti yhteyttä, mikäli voitat. En julkaise sähköpostiosoitteellisia kommentteja.

Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta.

Tähän arvontaan on mahdollista osallistua vain yhdellä arvalla per lukija. Tämä tasapuolisuuden nimissä, ja jotta kaikilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet voittaa.


Arvonta-aika on 1.10. - 26.10.2012, jonka jälkeen arvon palkintojen voittajat Random Number Generaattoria käyttäen.

Haluan kiittää vielä kerran sekä Lankamaailma Nordian Tampereen myymälää että Kustannus-Mäkelä Oy:tä näiden edellä esiteltyjen palkintojen lahjoittamisesta blogini synttäriarvontaa varten. Suuri kiitos molemmille tahoille!

Toivotan kaikille (sekä vanhoille että uusille lukijoilleni) oikein paljon onnea synttäriarvontaan! 

Iloista lokakuuta toivottaen,

Xisse

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen mukana arvonnassa :)
Hienot palkinnotkin olisi saatavilla! Viimeksi arpaonni suosi ala-asteella. Ehkä siinä KOP:n pipossa ja taulunkehyksessä oli sitten riittävästi 20 vuoden ajalle..
T: Anni

Anonyymi kirjoitti...

Moi, mukana arvonnassa =)... Aloittelen tässä käsityöharrastusta, mutta aika perusjutuilla lähdetään liikkeelle. Jotain olenkin jo saanut tehtyä ja iloikseni huomannut, että jälki on parantunut huimasti sitten peruskoulun kässätuntien, jotka kyllä tappoivat aikoinaan kaiken kiinnostukseni käsitöihin...

-m-


Anonyymi kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle blogille! Mukana arvonnassa minäkin =).

ninuska76

Anonyymi kirjoitti...

Kokeillaanpa, jos tämä kommentointi nyt toimisi... =)

Ensinnäkin, onnea viisivuotiaalle blogillesi!
Löysin hakukoneen kautta sivuillesi tämän viikon alkupuolella: etsiskelin aikani kuluksi "jotain kivaa" ja päädyin hakusanoihin "lanka-arvonta 2012" ja tämä sivu pomppasi ekana tai ainakin ekojen joukossa esiin, joten tänne minä sitten päädyin. =D
Viime vuoden lokakuussa minuun iski "neuloosi" ja sillä tiellä olen edelleen, hyvin tyytyväisenä. Neulominen on hyvää terapiaa mun hemoille. :)

- Eva-Maria S.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihanaiselle blogillesi! :) Todella mahtavat palkinnot tässä arvonnassasi.
-Shiva-

Anonyymi kirjoitti...

Ohh! Kunnioitettavan pitkään olet blogiasi pitänyt pystyssä. :) Täältä löytyy ihan mielettömästi kaikkea luettavaa. Tuntikaupalla jo selaillut. :D Toivotaan että arpaonni osuisi. Siitä on jokunen vuosi, kun olen mitään voittanut :D

Aurinkoista syksyä! Tv. Maijac