lauantai 17. marraskuuta 2012

Käsityömessuilla 2012 (Tre)

Kävin tänään lasten kanssa Suomen Kädentaidot-messuilla Tampereella. Vietimme siellä noin puoli päivää emmekä läheskään ehtineet kiertää koko messualuetta, mutta meillä oli oikein mukavaa ja messuilla oli huikeasti kaikenlaista nähtävää. Jälleen kerran ei voi kuin hämmästellä ja ihmetellä, miten lukuisa joukko taitavia käsityöalan yrittäjiä meillä täällä Suomessa oikeasti on.

Kävimme pikaisesti myös kurkistelemassa, mitä löytyi Kivi ja Koru-messujen puolelta - sinne kun pääsi myös samalla lipulla.

Pikkupoju ei olisi mitenkään jaksanut kävellä jalkaisin sitä matkaa, jonka messuilla kuljimme kierrellessä ja katsellessa. Pikkupojua ajatellen meillä oli siis rattaat mukana matkassa - ja poika olikin erittäin tyytyväinen saadessaan istuskella rattaissaan ja katsella messuhumua ja ympärillä avautuvaa värien ilotulitusta sieltä käsin.

Tosin rattaat kyllä hieman rajoittivat paikka paikoin näytteilleasettajien tuotteiden lähempää tarkastelua (ja hillitsivät siis tämän mamman ostoaikeita erittäin tehokkaasti) - messuilla kun oli melko paljon väkeä enkä viitsinyt rattaiden kanssa yrittää tunkea ihan kaikkialle.

Messuilta ostimme pehmoja ja askarteluja lapsille, ihanan kranssin ulko-oveen sekä neuletarvikepaketin.

Puhuimmekin pikku-neidin kanssa messujen jälkeen kotona, että kenties ensi vuonna mennään messuille ihan vain "me tytöt". :) Saadaan sitten paremmin kierreltyä ja katseltua mielenkiintoisia juttuja.

Hyvää viikonloppua toivotellen!

Ei kommentteja: