sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Huomenna arvotaan...vielä ehdit mukaan!

Huomenna on aika arpoa lukijoista kaksi onnekasta, joille toteutan ihanat pitsiröyhelöhuivit Teeteen uutuuslangasta lukijoiden valitsemassa sävyssä.

Mikäli haluat mukaan arvontaan niin käy kipin kapin liittymässä lukijakseni. Arvontaan osallistumisaika päättyy nimittäin tänään klo 24.00!

Pitsiröyhelölanka
Enhän minä malttanut odottaa tähän viikonloppuun vaan kipaisin ostamassa viime lauantaina Merlettosta kaksi kerää tätä lankaa, koska halusin testata millaista tätä on neuloa ja toki haluan itsellenikin tällaisen herkän pitsiröyhelöhuivin nyt keväällä käytettäväksi. 

Kuvassa näkyvä valkoinen huivilanka on jo saatu pois puikoilta ja kyseinen huivi meni käyttöön tyttärelleni. 

Lanka oli muutoin mukavaa neuloa, mutta minulle sattui ns. maanantaikerä. 
Neulottuani noin 15-20 cm pituisen pätkän huivia langassa tuli kohta, jossa verkko ja pitsi eivät olleetkaan toisissaan kiinni. Harmitti, mutta päätin jatkaa huivin loppuun ja korjata tuon kohdan käsin jälkikäteen. 

Viallinen kohta langassa...huoh!
Jonkin matkaa jatkettuani en ollut uskoa silmiäni. Pitsissä oli kohta jossa oli mustia tahroja aivan kuin pitsille olisi tippunut mustaa väriä tai se olisi joutunut kosketuksiin juuri värjätyn mustan langan kanssa. Ei paljoa, mutta yhdistettynä tuon toisen virheen kanssa harmistukseni kasvoi niin suureksi, että kirjoitin suoraa palautetta TeeTee:hen. 

Tahroja...mur!

Sain vastauksen, jossa asiaa pahoiteltiin ja tällä viikolla postiluukkuun kopsahti ihana paketti, jossa sain viallisen langan tilalle korvaavaa lankaa. 

Huolimatta yllämainituista vioista tästä maanantaikerästä tuli loppujen lopuksi kaunis kevääseen sopiva huivi.

Harmistuksien kautta voittoon...valmis huivi
Hyvää sunnuntai-iltaa Sinulle!

Ei kommentteja: