sunnuntai 11. elokuuta 2013

Mainos: Kampin Käsityökortteli

Jaahas, kesälomat meni ja arki alkoi - on siis aika rikkoa vihdoin blogihiljaisuus. Ja aloitetaan se tekemällä hyvää. Mari O'Netti-blogin Mari toivoi mainonta-apua kaikilta bloggareilta, jotka haluavat tukea suomalaisia käsityöyrittäjiä.

Tätä mainontaa ei kenenkään tarvitse kuitenkaan aivan vastikkeetta suorittaa vaan kirjoittamalla  tällaisen postauksen kyseisestä tapahtumasta, bloggaaja pääsee osallistumaan hienojen tuotepalkintojen arvontaan. Palkintoina on Käsityökorttelissa mukana olevien käsityöyrittäjien tuotteita.

Mikäli haluat myös osallistua, niin käy kurkkaamassa tarkemmat ohjeet Marin blogista Mari O'Netti.

Mutta asiaan.

Suomen Käsityöyrittäjät järjestää Narikkatorilla, Helsingissä la 31.8.2013 klo 10-18  "Kampin Käsityökortteli"-nimiset käsityömarkkinat, jonne toivotaan osallistujia sankoin joukoin.

Idea näihin käsityömarkkinoihin on lähtenyt siitä, että Suomen Käsityöyrittäjät tuskastuivat erilaisiin käsityömarkkinoiden nimellä kulkeviin tapahtumiin, joissa ei kuitenkaan ollut juurikaan edustettuna suomalainen käsityöläisyys vaan pikemminkin ulkomailta tuodut halpis-/valmistuotteet.

Samoin he tuskastuivat siihen, että monet isot käsityömessut ovat useimmille pienyrittäjälle aivan liian kalliita kustannuksiltaan, jotta he pystyisivät niille osallistumaan."Kampin Käsityökortteli"-tapahtuma on ideoitu talkoovoimin näistä lähtökohdista käsin. Tapahtuman ydin ovat ihan oikeat suomalaiset käsityöyrittäjät tuotteineen.

Toivon mukaan Narikkatorille saadaan siis runsaslukuinen joukko sekä suomalaisia käsityöyrittäjiä että aitoa suomalaista käsityötä arvostavia asiakkaita.


Ei kommentteja: