sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pieni lintu kertoi...

...että eräs lähisukulaiseni on saamassa perheenlisäystä loppuvuodesta. Joten nyt vaan pieniä söpösiä vauvaneuleita neulomaan. Vielä ei ole selvillä, onko tuleva serkku tyttö vai poika, mutta onneksi lankakauppojen langoista (sekä omasta varastostani) löytyy paljon ihania värejä, jotka sopivat molemmille yhtä hyvin.

Olen keskittynyt opiskeluun, työhön ja viettämään aikaa perheeni kanssa niin, että käsityöt ja bloggaus on ollut pakko jättää viime aikoina vähän vähemmälle. Pitkältihän ajankäyttö on järjestelykysymys, joten yritän järjestää aikaa jälleen myös käsitöille.

Kipaisin tänään nopeasti ostoksilla paikallisessa käsityöpuodissa, josta ostin kaksi suomalaisena käsityönä valmistettua tiskirättiä. Toinen 80 % bambusta ja 20 % puuvillasta sekä toinen 87 % puuvilla-hampusta ja 13 % polyesteristä. Bambusta sekä myös hampusta valmistettuja tiskirättejä on hehkutettu paljon, joten päätin että kokeilen.

Niin ja kyllä minä ostin sieltä käsityöpuodista muutakin, mutta sitä en voi täällä vielä paljastaa ettei lahjansaaja saa siitä vihiä. :)


Ei kommentteja: