sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Uusia alkuja ja sunnuntaisiivousta

Ensimmäinen blogini, jonka aloitin 11 vuotta sitten, on ollut pitkään epävirallisella tauolla johtuen monista henkilökohtaisista syistä, jotka sisältävät sekä surua että iloa - näitä tarkemmin erittelemättä.
Tarkoituksenani ei ole suinkaan lopettaa Nuppineulasiilin blogiani. Koska käsittelen täällä kuitenkin enemmänkin käsitöihin liittyviä aiheita (neulontaa ja virkkausta yms.), ajattelin että sisustamiseen, siivoukseen, kierrättämiseen ja järjestelyyn keskittyneiden aiheiden käsittely olisi helpompaa omassa erillisessä blogissaan. Siksi käsittelen näitä aiheita uuden nettikirppikseni yhteydessä olevassa blogissa.
Ja kyllä olen siis perustanut oman nettikirppiksen, jossa myyn meidän perheemme tavanomaista käytettyä koti-irtaimistoa, jota emme enää tarvitse tai joka on jäänyt vuosien saatossa jollekin perheenjäsenellemme pieneksi. 
Toivon, että käytetyt tavarat tulisivat tätä kautta kierrätetyksi ja hyödynnetyksi, jossakin toisessa perheessä. Koska tarkoituksena on saada käytetyt tavarat kiertoon, hinnoitteluni on hyvin maltillista ns. perinteistä vanhanaikaista kirpputoriperinnettä kunnioittavaa.
Nettikirppikseni löydät täältä: Second Hand Shop by Nuppineulasiili
Tervetuloa mukaan siivoamaan, sisustamaan ja tekemään mahtavia kirppislöytöjä!

Ei kommentteja: