sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Muista ystävääsi lämpimillä villasukilla

Ystävänpäivää vietetään ensi viikolla 14.2.

Villasukat ovat mutkaton ja samalla todella ihana ystävänpäivälahja, sillä ainakin itse liitän villasukkiin lämpimiä ja välittämiseen liittyviä ajatuksia. Ne ovat myös miellyttävä lahja saada.

Ainakin omalla kohdallani kaikki villasukat, jotka itse olen saanut lahjaksi nostavat hymyn huulilleni aina kun puen sukat jalkaani ja muistan keneltä olen ne saanut - kiitos!


Nopea neuloja ehtii vielä valmistaa ihanat lämpimät villasukat parhaalle ystävälleen. Valmiiksi raidoitetusta langasta näyttävät villasukat valmistuvat joutuisasti. Lisäksi posti toimitti sopivasti tänä vuonna kivan ystävänpäiväkortin, jonka voi liittää lahjaan mukaan.

Jos et tiedä kenelle neuloisit etkä halua neuloa kiireellä, niin tänä vuonna voi ottaa osaa myös Marttojen ja Kätilöliiton yhteiseen juhlavuoden 2019 tempaukseen, jonka aikana järjestöt lahjoittavat ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. 

"Marttaliitto ja Kätilöliitto kutsuvat kaikki innokkaat vapaaehtoiset tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia uusille äideille vuoden 2019 aikana.

Kaikenlaiset villasukat ovat tervetulleita. Villasukat voivat olla perinteiset neulotut sukat tai ne voi toteuttaa vaikkapa virkkaamalla tai koukkuamalla. Villasukkien kuvio voi olla monivärinen ja haastavakin tai ne voivat olla yksiväriset tai vaikkapa raidalliset – juuri sellaiset kuin sinä tahdot! Tyyli ja tekniikka ovat vapaat. Sukat voi myös tehdä helmikuussa 2019 julkaistavan Marttojen juhlavuoden sukan ohjeella. Villasukkia toivotaan pääosin koossa 39-40.

Villasukkaparien tavoitemäärä vuoden aikana on huikeat 21 000 paria. Yhdessä me pystymme tähän!"


SUKKIEN KERÄYSAIKATAULU 2019
Keräyserät 20192. ERÄ 25.2.-3.3.20193. ERÄ 12.-18.8.20194. ERÄ 7.-13.10.2019
Asiasta kiinnostuneelle lisätietoa sekä tiedot mm. sukkien keräyspisteistä löytyvät Marttojen kotisivuilta: Sukat äidille | Martat

Myös Nuppineulasiilin blogi tulee osallistumaan tähän tempaukseen kuluvana vuonna. Tähän liittyen aion haastaa teidät kaikki lukijat mukaan villasukka-yhteisneulonta-haasteeseen, mutta palataan siihen myöhemmin helmi-maaliskuussa.Ei kommentteja: